T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KOCAELİ / GEBZE - Denizli Ortaokulu

Denizli Ortaokulu

Telefon
0262 729 30 61
Belgegeçer
0262 729 30 61
WEB
https://gebzedenizliortaokulu.meb.k12.tr
Adres
Denizli Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Caddesi No 124 Gebze Kocaeli
Vizyon
Modern çağa ayak uydurabilen, teknoloji ve yenilikleri takip eden ve uygulayan, insana hizmeti amaç edinmiş, kendini doğru ifade edebilen, kültürlü, ahlaklı ve yaratıcı bireyler yetiştirmek.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları doğrultusunda, Atatürk´ün yaktığı meşalenin ışığında; geçmişinden gelen tarihi misyonunun farkında, geleceğe emin adımlarla yürüyen, kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen, kültürel ve bireysel farklılıkları benimseyen, insan haklarına saygılı, sosyal ve sportif faaliyetlere önem veren, demokrasiye aşık ve üst öğrenime bu donanımla gidebilecek bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Okulumuz son yıllarda LGS sınavlarında Gebze ilçesi okulları arasında üst sıraları hedeflemiş ve bu hedefleri doğrultusunda önemli başarılara imza atmıştır. 2021 yılında iki öğrencisini Fen Liselerine gönderen okulumuz, son birkaç yıldır sürekli Anadolu liselerine öğrenci mevcudunun hatırı sayılır bir oranını yerleştirmektedir.
Öğretmen :7
Öğrenci :37
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :300
Öğretim Şekli :normal öğretim
Saatler
09:00-15:20
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
ingilizce
Ulaşım
: Denizli köyüne ulaşım için Gebze Çoban Mustafa Paşa Camiinin kuzey kapısı tarafında elli metre ilerde Köyler Durağı bulunmakta.Her 15 dk bir dolmuş seferleri mevcut ve 21.00´a kadar sürmektedir.
Servis Bilgisi
Servis ve taşımalı eğitim bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Kocaeli iline 70 km, Gebze ilçesine 18 km uzaklıktadır. Güneybatısında Düzmeşe koruluğu var. Kuzeyi geniş ormanlık. Yelkentepe, Şeştepe, Mahmuttepe (381m.)başlıca zirveleridir. Elmalı, Değirmendere, Doğandere, Kezyanpınar gibi dereleri vardır. Özellikle Gebze ve çevresi için önemli bir mesire yeri olan Köyün bir de göleti vardır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine 70 km., ilçe merkezine 17 km. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
4006 Bilim Fuarları
Proje Çalışmaları
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
E-Twinning ve Erasmus+ Proje çalışmaları devam etmektedir.
Yazdır