KOCAELİ / GEBZE - Denizli Ortaokulu

Nis

Gаzi Mustаfа Kemаl Atаtürk’ün çocuklаrımızа аrmаğаn ettiği, 23 Nisаn Ulusаl Egemenlik ve Çocuk Bаyrаmı çocuklаrımızа kutlu olsun.

Mrt

Çanakkale Zaferimizin 109. yılında; Cumhuriyetimizin kurucusu, Anafartalar kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale’nin ve istiklal mücadelesinin bütün kahramanlarını şükran ve minnetle yâd ediyoruz.

Kas

ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN!...

Kas

29 Ekim, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilan edildiği tarihi temsil eder ve Türkiye'de her yıl Cumhuriyet Bayramı olarak kutlanır. Cumhuriyet Bayramı, Türkiye'nin modern bir ulus-devlet olarak kurulduğu ve 1923 yılında Mustafa Kemal Atatürk tarafından ilan edilen Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunu kutlayan bir ulusal bayramdır. 100. yılını kutladığımız Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatacağız.

Ara

İzmit'te bulunan Bilim Merkezi, Seka Kağıt Müzesi ve Deprem Eğitim Merkezi'ni öğretmenlerimizin eşliğinde tüm Ortaokul öğrencilerimizle birlikte ziyaret ettik. Hem eğlendik, hem öğrendik.

Ara